Smart Poisťovňa 2024

Anketa od MôjAndroid.sk

9. ročník ankety Smart Poisťovňa 2024 o najlepšiu slovenskú poisťovňu z pohľadu smart a online funkcionalít je za nami! Už po deviatykrát ste pomohli rozhodnúť, ktoré sú tie najlepšie smart poisťovne na Slovensku. Tentokrát ste sa zapojili do súťaže o smartfón HONOR 200 a smart hodinky Honor Choice Watch. Ako to dopadlo?

Smart Poisťovňa 2024: Rekordný počet Slovákov rozhodol o najlepších poisťovniach

V posledných týždňoch sme na stránke prinášali prehľad inteligentných a online funkcií poisťovní pôsobiacich na Slovensku, a vy ste hlasovali v ankete Smart Poisťovňa 2024. Vďaka tomu ste nám pomohli vybrať a ohodnotiť tie najlepšie poisťovne. Teraz už poznáme víťazov v jednotlivých kategóriách a zároveň šťastného výhercu cien za 750 € – smartfónu HONOR 200 a smart hodiniek HONOR Choice Watch!

Ako prebiehalo hlasovanie?

Tento rok sme vyhodnocovali výsledky v štyroch kategóriách – Zdravotná Smart Poisťovňa 2024, Komerčná Smart Poisťovňa 2024, Mobilná aplikácia zdravotnej poisťovne 2024 a Mobilná aplikácia komerčnej poisťovne 2024. Anketa prebiehala od 15. júla do 1. septembra 2024 a do hlasovania sa zapojilo rekordných 8 601 oprávnených hlasujúcich, ktorí jasne vyjadrili svoj postoj k tomu, ktoré funkcionality dnes musia poisťovne spĺňať po technickej stránke.

Účastníci ankety hlasovali za najdôležitejšie funkcionality poisťovní na webe a v mobilnej aplikácii, na základe čoho získali funkcionality svoje váhy a dôležitosť. Hlasujúci tiež vyjadrili svoju spokojnosť s vlastnou zdravotnou aj komerčnou poisťovňou na základe skúseností, čím vyjadrili lojalitu k svojej poisťovni. Všetky tieto parametre v záverečnom výpočte určili víťazov Smart Poisťovne pre rok 2024.

Smart Poisťovňa 2024: Rekordný počet Slovákov rozhodol o najlepších poisťovniach

Kategória Zdravotná Smart Poisťovňa 2024

1.miesto – Dôvera
2.miesto – Union zdravotná poisťovňa
3.miesto – Všeobecná zdravotná poisťovňa

Kategória Komerčná Smart Poisťovňa 2024

1.miesto – ČSOB Poisťovňa
2.miesto – Kooperativa
3.miesto – Allianz – Slovenská poisťovňa

Kategória Mobilná aplikácia zdravotnej poisťovne 2024

1.miesto – Všeobecná zdravotná poisťovňa

Kategória Mobilná aplikácia komerčnej poisťovne 2024

1. miesto – ČSOB Poisťovňa

Smart Poisťovňa 2024: Fotografie z odovzdávania ocenení

Výherca súťaže o ceny v hodnote 750 €

Nezabudli sme ani na výhru. Všetci tí, ktorí sa zapojili do hlasovania a riadne vyplnili svoje kontaktné údaje, boli automaticky zaradení do žrebovania o smartfón HONOR 200 a smart hodinky HONOR Choice Watch. Po vyradení duplikátov bolo zaregistrovaných celkovo 8 601 platných hlasov.

Výhercom z tohto rekordného počtu hlasujúcich sa stáva Marián Juráček. Výhercovi srdečne blahoželáme a v dohľadnej dobe ho budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailovej adresy, ktorú zadal v hlasovaní. Ak ste nevyhrali, nezúfajte – na našom webe nájdete pravidelne množstvo podobných ankiet, v ktorých sa súťaží o hodnotné ceny. Nabudúce tak môžete byť šťastným výhercom práve Vy!